Davids Samling

Juni nyhedsbrev 2017

Del på Facebook Del på Twitter

Impasse Hotel Syria
- fotografier af Krass Clement

Om at opleve et fremmed sted skriver Krass Clement: ”At rejse til et nyt sted, et på alle måder ukendt sted, er som en genfødsel. Lidt angstfuldt presses jeg frem mod lyset. Det ukendte er for mig altid lysende hvidt. Ofte modvilligt søger jeg så tilbage til mørket. I aftenlyset er der en genkendelsens tryghed. I alle skygger finder jeg genkendelsen.”

Læs mere om den aktuelle særudstilling med billeder fra Syrien her.

Sommeromvisninger

Flisepanel med blå kirsebærgrene, Tyrkiet, Iznik, ca. 1540, Davids SamlingFlisepanel med blå kirsebærgrene, Tyrkiet, Iznik, ca. 1540, Davids Samling

Fra lørdag den 3. juni til søndag den 27. august tilbydes gratis sommeromvisninger hver lørdag kl. 13 på engelsk og hver søndag kl. 13 på dansk.

Højst 15 personer per omvisning. Billetter udleveres på dagen.

Læs hele programmet for de danske omvisninger og de engelske omvisninger.

Åbent Eid-værksted 3 søndage kl. 11-15

28. maj, 11. juni og 18. juni

Fotograf: Steen BrogaardFotograf: Steen Brogaard

Designer og værkstedsleder Laila Muhareb Udby byder atter indenfor i det kreative værksted, hvor man kan lave sine egne dekorationer til den kommende Eid-fest.

Værkstedet er gratis og åbent mellem kl. 11-15. Da arrangementerne er vel besøgte, må påregnes en kort ventetid, hvis der er mange gæster.

Alle er velkomne.

Læs mere her.

KULTURMIX
Kunst på tværs af kulturer

Nyt læringsprojekt til skolerne

Med støtte fra Nordea-fonden, Kulturstyrelsen og Sportgoodsfonden har Den Hirschsprungske Samling og Davids Samling udviklet et digitalt, tværkulturelt læringsprojekt for folkeskolens elever på mellemtrin og i udskolingen. Det lanceres den 13. juni og kan tages i brug af skolerne efter sommerferien.

Læs mere her.

Parkmuseerne Nyt
Portrætkavalkade juni - december

De 6 institutioner i samarbejdet Parkmuseerne afholder en fælles kavalkade ‘Ansigt til Ansigt – Alle tiders portrætter’ med fokus på temaet portrætter. Kavalkaden løber fra juni til december og indeholder 3 foredragsaftener, som holdes på Statens Naturhistoriske Museum, 5 individuelle udstillinger, 20 filmvisninger samt forskellige andre aktiviteter.

Se, hvad Davids Samling byder ind med her. Siden opdateres løbende.

Læs det fulde program for ‘Ansigt til Ansigt – Alle tiders portrætter’ på www.parkmuseerne.dk.

VI SES I DAVIDS SAMLING

Entré
Gratis

Adresse
Kronprinsessegade 30
1306 København K
Tel. 33 73 49 49

Afmeld nyhedsbrev

Åbningstider
Tirsdag til søndag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-21
Mandag lukket