Kulturnatten 13. oktober 2017

Foto: Anita Husum MothFoto: Anita Husum Moth

Program fra kl. 18-24

Koncerter med orientalsk musik
Bilal Irshed Trio afholder 4 koncerter kl. 19, 20, 21 og 22 i Foredragssalen på 2. sal. Trioen består af den palæstinensiske oud-virtuos Bilal Irshed, den danske bassist Rasmus Møldrup og den cubanske perkussionist Yohan Ramon. Kom og nyd deres karakteristiske, orientalske toner.

Eastern Inspirations
I år viser museet i samarbejde med Kunstakademiets Designskole en række modekreationer, placeret på giner rundt omkring i den islamiske samling på 3. og 4. sal. Tøjet er designet af studerende på Akademiet og er lavet med inspiration fra islamisk kunst og kunsthåndværk. Nogle studerende vil være til stede for at fortælle om baggrunden for projektet. Udstillingen vil derefter være åben i hele efterårsferien.

Henna Harem
I værkstedet for henna-tatovering kan man få sine hænder bemalet i de smukkeste mønstre. Designer Nicole Kruckenberg og to kyndige tatovører holder åbent fra 18-23. Kun naturlige farver anvendes. Hver gæst må selv tage ansvaret for, at deres hud kan tåle malingen. Børn skal ledsages af en voksen. Kø må påregnes.

Tesalon
”Thé à la Menthe” ved restauratør Zia Mouna holder tesalon i teltet i gården med salg af marokkanske delikatesser og den berømte myntete. Betaling kontant eller med MobilePay.

Læs det fulde program på Kulturnattens hjemmeside her.